Za krádež skončil Bratislavčan v cele policajného zaistenia

10.10.2013 Bratislava

V cele policajného zaistenia skončil 28-ročný Marek z Bratislavy, ktorého poverený príslušník PZ obvinil z prečinu krádeže. Muža podozrivého z krádeže v podniku na Rybnom námestí len pár minút po skutku obmedzila na osobnej slobode hliadka dopravnej polície. Podľa doterajšieho skráteného vyšetrovania muž včera krátko po 08.00 h odcudzil zo zásuvky stolíka pri bare v uvedenom podniku euroobal so stravnými lístkami v hodnote takmer 17,-€ a finančnú hotovosť vo výške 414,-€. Následne z podniku vybehol smerom na Strakovu ulicu, kde euroobal aj s obsahom odhodil na zem. Na križovatke s ulicou Panská muža zadržala hliadka PZ a následne eskortovala na príslušné obvodné oddelenie PZ. O peniaze majiteľ poškodenej spoločnosti napokon neprišiel, policajti celý obnos peňazí vrátane stravných lístkov zaistili a následne vrátili jeho majiteľovi.
Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol obvinený Bratislavčan umiestnený v cele policajného zaistenia. Vec realizujeme v tzv. „super rýchlom konaní“.
Obvinenému mužovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody šesť mesiacov až na tri roky. Ide osobu, ktorá už v minulosti bola odsúdená za majetkovú trestnú činnosť.
 
Karina Považanová
oddelenie komunikácie a prevencie
 
 

Vyberte región